Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godhet

 

godhet är ibland

väldigt förvillande likt

s j ä l v g o d h e t




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-07 07:07



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Perspektivförflyttning
2009-01-08

    Erika H
mm... godhet kan dölja annat
som självgodhet
som ett sätt att bekräfta sig själv
som en vacker vy för andra att betrakta

klokord i kubik...
2009-01-07

  Eaglemountains VIP
Jo, det är sant, men det går att skilja på dessa, om man är skarpsynt ....
2009-01-07

  LassO
jepp, som en "bekant" som "ger bort saker" han tröttnat på men låter alla andra veta att, han ger bort en "sån dyr sak"
2009-01-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det vara!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP