Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallonsaft

Kärleken
drar i mina
mungipor
som nypressad
citron

Kärleken
river i min
hals
som oblandad
hallonsaft




Fri vers av jeanfredrik
Läst 532 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-07 14:20



Bookmark and Share


    tramp
Snygga mataforer !
Hallonsaft tack !
2009-01-28

    papillon
Det här är kvickt och roligt utan att vara flabbigt, applåderas!
2009-01-15

  Maria Natasja
Härlig text!
2009-01-15

  Svartochvitt
jag älskar när folk lyckas så in mycket känsla i få ord, och du har lyckats
2009-01-12

    no 9052 in the world of silence
jag brukar vanligtvis inte tycka om korta dikter av någon anledning. hur som helst vill jag komma fram till att denna var bra. riktigt bra.
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

jeanfredrik
jeanfredrik