Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinna per dag...





Tänk om man hade en kvinna per dag.

På måndag heta Beata.

På tisdag den frodiga Mandolina.

På onsdag den fräcka Sabina.

På torsdag den livsnjutande Sola.

Fredag: den ordningssamma Viola.

På lördag den arga & glada Midevina.

Söndagen är en vilodag.

& sen att dessa 6 hade 6 män var...


Hur vore det livet?

Rörigt, körigt?

Jobbigt tror jag, i längden.

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-07 14:21



Bookmark and Share


  aol
ett tag skulle det vara härligt man skulle ju känna sig som mannen bland män
2009-01-09

    Calin
som i sin tur hade 6 kvinnor var och som i sin tur hade 6 män var...ja jag säger då det*S*
2009-01-07

  prinscess VIP
mmm det låter jobbigt
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP