http://www.artmuffin.com" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.artmuffin.com


Ne me quitte pas

 

om jag kan lyssna
när vindar talar
viskar om dagar
som aldrig kommer 
resas
liv som lämnar
och inget finns där kvar att hämta

nätter i rotation
genom våta sängkläder
bör jag förstå att mina händer
är mina egna
att krama

kysser spegelbilden
full av tomma platser
med utspridda minnen
är mitt liv uppbyggt
på Roms alla kullar 

ett splitter av fragment
är allt som är jag

 

 

Ne me quitte pas




Fri vers av Laijza
Läst 903 gånger och applåderad av 28 personer
Utvald text
Publicerad 2009-01-07 14:53



Bookmark and Share


  SentirLaPluie
tack! tack för en vacker text.
2010-07-19

  Jer
Den enkla början trissar upp förväntningar som infrias med snygga metafor och avslutas lika snyggt.

Dock nu ar du skapat nya förväntningar.
2009-06-18

  aol
gillas fina ordvändningar
2009-06-13

  Michaela Dutius
Du är fullständigt suverän...orden smyger fram en stämning som intar och berör
2009-02-09

    sårosa
jag har glömt bort vad de franska orden betyder .. men ja tror ja kom på det nu ..

vackert
2009-01-09

  Carola Zettergren
Fenomenalt!!!
2009-01-08

    Herr Ångest
Ohhhhhh... så braaa... jag ryser.....

Denna dikt andas så mycket känsla att det är översvallande...

Jacques Brel skulle dansa i sin grav.. om han fick höra denna..

;)
2009-01-08

  Sanningsägaren VIP
*imponerad som fan*
2009-01-07

  aftermath
definitivt en av dina bättre.
med den äkthet som jag tycker lyser.
slutet sticker ut;
/ kysser spegelbilden
full av tomma platser
med utspridda minnen
är mitt liv uppbyggt
på Roms alla kullar

ett splitter av fragment
är allt som är jag /
ruggigt bra Laijza.
2009-01-07

    © Birgitta Wäppling VIP
Läsvärt och svepande lockar du här till läsning, rad för rad.
Långa applåder!!
2009-01-07

    Melona
så bra som du skriver lately
har jag aldrig läst dig...
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang