Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nabo

 

en stor vit ballong studsar i väggarna
människans slagkraft gör sig påmind

tvärs över gården har grannarna
tvättstuga på vinden

ljudet är förvånadsvärt frånvarande

men ändå




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-07 16:54



Bookmark and Share


  tom boreland
hur bra som helst
2009-01-07

  Carola Zettergren
:):)STRÅLANDE!!!!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP