Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet redan att ni kan snacka kan ni inte bevisa något annat nu.


att ha någon.




men kan ni bara sluta snacka så mycket,
sluta övertyga om hur ni alltid
finns där vad som än händer
och blablabla....








..kan ni inte bara finnas
istället ?




Fri vers av Solstorm
Läst 628 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-07 19:04



Bookmark and Share


    cognitive slender
sanna ord.
2009-01-14

  Miss Mod
Bra, bokmärker.
2009-01-11

  karenina VIP
just så
2009-01-11

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Så vanligt och så sant
2009-01-11

    ej medlem längre
vissa försvinner och vissa stannar, i vilket fall som helst: klockren text!
2009-01-08

  viunderregnmolnen
bara så precis rätt
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm