Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..................Hemlängtan..................

 

Jag slösade med tiden
då minuterna rann förbi

Jag färdades med drömmar
i det jag såg livet passera

Förlorade mig i en tanke
och fann frid i en känsla

Sedan passerade du
och jag hittade hem




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 791 gånger och applåderad av 66 personer
Publicerad 2009-01-07 20:28

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
"färdades med drömmar

i det jag såg livet passera"

vackert, vackert, finstämt!
2009-05-15

  Mangal VIP
Tycker om den här. Mycket. Kanske för att jag känner igen mig själv. Något slår an utan att jag kan säga exakt vad. Sista strofen är väldigt vacker.
2009-05-11

  Blåbäret
en resa hemåt, mot längtan...tjusiga rader vackert uttryckt...
2009-01-14

  Blodros
..med få ord...om ett liv!
den här formen tyckte jag om, det är koncentrerat till kärnan.
2009-01-09

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbar
2009-01-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Lätt att missa
det bästa, men tur
att Du hann fästa
blicken rätt på
Ditt sätt!
Underbart
skrivet av
MÄSTAREN!
**********
2009-01-08

  Maria Natasja
snyggt...
2009-01-08

    Maria Malm
När man "hittat hem" kan tiden innan kännas som ett slöseri..men det är den troligen inte..tänkvärd text.
2009-01-08

    ej medlem längre
Tänkvärda och vackra rader!
2009-01-08

    Lindizz
Så vackert skrivet. Läs- tänkvärda rader.
2009-01-07

  anits VIP
Vackert skrivit om att hitta hem
2009-01-07

  Regular
vackert skriven
"Förlorade mig i en tanke
och fann frid i en känsla"
-me like!
applåd
2009-01-07

  Eva Langrath VIP
Hemlängtan som hittade hem orden målar känslan klart.

Eva
2009-01-07

  Lejonhjärtas poesi
En vacker godbit detta poetiska alster om hemlängtan, tänkvärt.
2009-01-07

  "Dempa"
sagolik mysigt fin!
2009-01-07

  Yrre VIP
Å så fin!
2009-01-07

  Sladjana Zubcevic
"Sedan passerade du
och jag hittade hem"
Underbart skrivet!
2009-01-07

  Lena Krantz
Ja den här gillade jag verkligen! Har svårt att uttrycka allt i gillandet men att slösa med tid känner jag ex mycket väl igen...

...fast jag gillar det med! Hmm
2009-01-07

  absintum
Väldigt fin liten sak, ja rent av vacker.
2009-01-07

  -Ulla Tilemo- VIP
Men....å, precis så var det. Du beskriver exakt det jag har fått vara med om.... och som nu är minnen. Ändå är det vad jag lever av. Att ha kommit hem. Att en gång ha fått uppleva hur det känns att ha kommit hem.
Bokmärker!
2009-01-07

  prinscess VIP
så vackert du skriver
2009-01-07

  Mona*
Gillar
2009-01-07

  friheten
Gillas!

"Sedan passerade du
och jag hittade hem"
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP