Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sämre dag antar jag, men kan inte förneka naturens skönhet den här kalla vinternatten.


Vandrar i vinterland

Jag vandrar sakta, med knarr under skon

Nordanvinden har tystnat

Som om den vetat och vill spara

Mig

När jag går längs månbelyst väg

Ödsligt skriker räven ut sin ensamhet

Som om han vetat och vill känna

Med mig

Kylan torterar tyst frusna träd

De knäpper, jämrar

Som om de vetat o vill jämra

Med mig

Jag är så trött

Så trött

Att jag inte vet hur jag ska orka

Med mig




Fri vers av merasera
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-07 20:59



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Jättefin text om styrka i svaghet. Tack.
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

merasera