Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var värt en enda sån här dag





Det är den 6 juni.

Luften är ljum.

Svalt i skuggan & varmt i solen.

Jag är på väg till min älskade.

Nyavklippta vita jeans & t-shirt

som fladdrar i fartvinden.

Min militärjernhäst spinner i gruset.

Sandaler på.

Nyduschad.

Det spritter i mej av förväntan & längtan

& kåthet & glädje.

Alla livets hårda dagar, veckor & år

var värt en enda sån här dag

tillsammans med dej i kärlekens

befriande & förklarande ljusbad.

Din klänning... din blick...

du gör mej yr & matt.

Vi kramas länge.

Sen får du leda mej

in till sängen

för jag måste

ju få vila lite........




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-07 22:52



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Som en vacker amerikansk nostalgisk film om ett kärt möte.
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP