Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kriser i livet leder oftast till utveckling...


Till en vän!

Jag delar en sorg med en vän

Jag delar även en glädje med samma vän

Dock utan att denne vet om det.

Önskar och hoppas

att sorgen hos min vän ger plats

till värdighet,vetskap och vördnad

om sig själv.

 

                      8/1-09 01:16




Övriga genrer av En klar stjärna
Läst 574 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-08 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna