Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne

Vårsolen i ryggen
studsbollar mot väggen
Mina händer.

Barndoms minne.

Den där Vårsolens värme
har jag kvar i cellerna.

I de små,grå cellerna.

Det var en gång
en liten
liten
flicka.






Fri vers av durr
Läst 351 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-08 09:15



Bookmark and Share


  Connie
Tilltagande vacker. Flickan ser allt lite nyfiken ut ;)
2009-01-29

  Carola Zettergren
Jättefint!!!
2009-01-11

  Leif Furstedt
Vackert målar du upp ordbilder.
2009-01-08

    Tea Alex
Det blir applåd direkt! Väldigt vackert!
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr