Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det händer överallt. Även här.


Innehållslöshet


Man kan göra sig ett namn
reta gallfeber på folk åt höger och vänster
skapa vi och dem
sätta samman ord
utan större innehåll
och just för att man gör sig hörd
med auktoritet
kommer folket att stå längs gatorna
och jubla högt
åt det som egentligen är
ingenting




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 641 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-01-08 12:25



Bookmark and Share


  Eduardo
kunskap är makt... men flocken följer sin herde... skön text ...
2010-01-22

  Lars Anders Johansson
Det värsta är väl att det snarast är frånvaron av kvalitet och talang som hyllas i dagens postmoderna, språkmaterialistiska poesivärld. Fram för kvalitet och talang!
2009-01-25

  Annette Andersson
Så sant, så sant!
2009-01-12

  Carola Zettergren
Så sant, ruskigt i många fall...viktig text det här!!!!!
2009-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Ja, kära nån...Vad vore jag annars?
2009-01-09

  Mr Lindemann VIP
Hätr i Norrköping gillar stora delar av befolkningen denna texten så!
Men endast jag står upp och applåderar!
2009-01-09

  Fredrik Stillesjö
Hej Sofie Viktoria!

Ja, detta är en av människans egenskaper som kommer att följa henne, för alltid... Hälsar Fredrik
2009-01-09

  Alfie M
Jag håller med dig! Så mycket.
Det händer överallt. Även här.
Speciellt på sista tiden?
2009-01-08

  anits VIP
Jag håller med dig, det är så
sant det du skriver här
2009-01-08

    Maria Malm
Titeln till trots så har denna ett stort innehåll. Lite "kejsarens nya kläder" -känsla..han som inte hade något på sig..men ingen ville säga det, av rädsla att anses dumma, ingen utom det lilla barnet!
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria