Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamelucker (en parentes)

 

 

det tar alldeles för lång tid
att bekämpa orättvisor

säger du


samtidigt som jag
drar troslinjen lagom
längs låren

 

en målmedvetenhet
skulle man säga om kvinnor




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 588 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2009-01-08 19:44



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underbart bra ...en lagomt lågmäld och charmerande scen !!!
Applåder!!!
2009-01-09

  Jan Linderoth
Medvetet mål skulle man säga om dig.
2009-01-08

  himlens hemlighet VIP
varför finns det inga papelucker? orättvist tycker jag
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP