Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blundar för verkligheten

du och jag
natt och dag
helt olika
men ändå stannar du hos mig

det finns något i dig
som gör mig beroende
du är min drog

jag skulle aldrig klara av dig
men tanken av att ha dig
är underbar

men sammtidigt vet jag
att detta existerar inte hos dig
det är mina tankar
som jag aldrig kommer få leva i


men jag är fast, så jävla fast





Fri vers av greeneyes
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-08 22:18



Bookmark and Share


    Tea Alex VIP
Hm undrar om jag är påväg dit? *funderar*
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

greeneyes