Foto av mig" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto av mig


Gåtfullt

 

grå fält

med gröna inslag

gröna fält med grått mönster 

 

eller grågrönt

 

du ser

vad din blick söker

vad ditt inre säger dig är rätt

 

dina val må tyckas gåtfulla

 

andras ögon

förmår inte se

bak din inre blick

 

det är hela hemligheten

 

stackars den som

inte ens får äga

sitt inre

 

den som blev utan sin egen hemlighet

 

och för de

som känner oro

över detta faktum

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-09 11:20



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Varm och innerlig text.

Eva
2009-01-10

  Gunnar Norrman
Så varmt, så vackert och insiktsfullt. Att inte ens ha kontakt med sitt eget inre, är den största brist man kan ha som människa. Där finns ju både glädje och sorg, men rädslan för att möta detta gör människor blinda i förtid!
2009-01-09

  Eaglemountains VIP
Du har i Ditt inre ett jättevarmt hjärta, som glöder, och som
gör det gråa grönt, som gör det mörka ljust - så oroa Dig inte, DU går mot en framtid fylld av ljus och värme .....
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP