Foto av mig" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto av mig


Solreflexer

 

morgonsolen

bländar bergen

lysande

 

luften bytte

skepnad när

frosten smälte

 

stillhet

fångar

solreflexer




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-09 13:00



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Frid ger bild och text i denna sena afton.

Eva
2009-01-10

  korpfjäder
mm
bild, text, helhet!
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP