Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda råd kan bli dyra

 

ibland ber man

om ett gott råd

men får inte ett enda

 

ibland haglar de

fast man inte

har bett om dem

 

goda råd från

goda vänner kan

vara guld och stöd

 

om rådgivaren inte enbart

utgår från sin egen världsbild

som den enda

 

som ser med distans

och inte med

maktbehov

 

för då kan de

goda råden

bli väldigt dyra




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-09 14:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, "då kan de goda råden bli väldigt dyra"
Jag följde ett råd för exakt 47 år sedan som gjorde mig olycklig för massor av år...
Detta måste jag bokmärka det gick rakt in i mitt hjärta.
2009-01-10

  Eva Langrath VIP
Så får man sålla och ta till sig det om i hjärtat känns rätt.

Eva
2009-01-10

  Eaglemountains VIP
Man kan lyssna på goda råd - men själv avgöra, genom att lyssna på sin egna inre röst
2009-01-09

  * Ammi *
råd kan man lyssna på, valet gör man ändå själv förhoppningsvis! ber man om råd kan man få vägledning ja ... det är inte lätt alla gånger!
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP