Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag




molnen
blöder

havet speglar sig
i det öppna ögat

trädspiror bevittnar
livets andetag








Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 1219 gånger och applåderad av 40 personer
Utvald text
Publicerad 2009-01-09 15:41



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Harmoniskt vacker
Tack
2012-01-01

  Maria Thunholm
Får mig att tänka på Haiku som jag älskar...

Japanska kortdikter...
2010-05-10

  katt.inc
Jag skulle vilja citera hela dikten, jag har läst den många gånger och jag tycker den är otroligt vacker. Jag vet inte vad det är som fängslar mig så men den känns som en inandning och så blir jag ståendes där hållandes andetaget, uppfylld av något jag inte vet vad det är men som jag vill ha mer av.
2009-03-16

  -Ulla Tilemo- VIP
Fängslad av denna text, inser jag att jag måste bokmärka den.
Med få ord har du skapat en annan värld.
2009-03-09

  DÅRADSONS
Vackert. Du får läsarna att fångas in i dikten!
Riktigt bra!!
2009-01-27

    Lindizz
Wow, vilken underbar text.
2009-01-15

  Marreb
oj! ännu tjusigare!
2009-01-15

    Melona
jag vet inte hur många gånger jag läst den nu
men jag vet liksom inte vad att säga

det är vackert
sådär förunderligt
i sin enkelhet...
2009-01-12

    © Birgitta Wäppling VIP
Tänkvärda rader som målar eftertänksamma bilder. Snyggt!

Applåder!
2009-01-10

  Eva Langrath VIP
Grattis, dina ord beskriver livet just nu överallt runtomkring tar livet just nu ett andetag.

Eva
2009-01-10

  Rachel Roth
i din text fångar du
i min egen läsning

stämningen i världen just nu
2009-01-09

  Jer
Kunde inte uttryckas vackare.
2009-01-09

  Ola Rydberg
Ja rentav vackert fångat
2009-01-09

  Maria Zena Viklund
fint!
2009-01-09

  Markattan
Stämningsfull, bildrik och vacker poesi.
2009-01-09

  prinscess VIP
ett stort grattis den här var vacker
2009-01-09

  Ulf Lagerholm
grattis till stjärnan broder!

den nålades dit där den
skulle

som sagts, ett smycke
din text
2009-01-09

  aftermath
mycket finstämt Mikael.
topp!
2009-01-09

  Bjarne Nordbö
Och jag tappar andedräkt.
2009-01-09

  Ulf Lagerholm
andetag, moln, öga, träd

inget kan bli mer sant
vackrare

andra strofen kysser jag
på vingspetsen

öppnar handen och låter
den lyfta



varm kram broder
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist