Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
14/9


C you


om det fanns platser som den här
och om jag varit där förut
hade rösten gått i bitar då, hade
vintern tagit slut, och jag
tar din hand i mörkret och
trycker den mot mitt bröst
och jag talar mjukt i mörkret, många
ord men utan röst

det finns saker jag vill säga
men luften har gått ur, och
jag är svår och hemskt besvärlig, men
jag vet att jag har tur;
jag skriker högst

men älskar högre









Fri vers av inutimonster
Läst 1002 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-03-18 20:20



Bookmark and Share


  wearealllost
dina ord attakerar mig och jag blir andfådd, känslorna ligger på ytan
2011-05-17

  Bevingad
Helt fantastisk text!
2010-11-10

  Hologram
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster