Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fiktiv


Stackars sate

Du försöker hitta en anledning att leva..

men du hittar inte ens en anledning att dö.

Du försöker hitta någon att älska..

men du hittar inte ens någon att hata.

Du försöker hitta en anledning att kämpa..

men du hittar inte ens en anledning att ge upp.

 

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-09 17:36



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
tänkvärda sanningar.
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver