Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden stämmer inte

 

allt det mardrömmarna väckt mig för

kan inte ha hänt

 

fast jag har papper på det

 

jag undrar hur det kan

ha gått till och att jag ännu lever

 

det har jag inte papper på

 

pass körkort id

är detta verkligen jag

 

mardrömmarna börjar ta slut

 

drömmarna börjar

men tiden stämmer inte

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-09 22:21



Bookmark and Share


  Njord
Drömmar kan nog aldrig börja försent. Mycket vacker text och tankeväckande.
Jag har aldrig drömt (i sömnen alltså) något annat än mardrömmar. Men i min verkliga liv har jag haft många drömmar, som blivit besannade eller aldrig uppfyllda.
Julio Englesias sa en gång att han hellre var fattig och hade drömmar än (som han är nu) rik utan drömmar. Han menade att när man är rik kan man i princip köpa sina drömmar.
2009-01-10

  Eva Langrath VIP
Igenkännande läser jag din text.

Eva
2009-01-10

  korpfjäder
den eviga frågan - hur vet jag att jag är jag och att jag finns...är här verkligen här och finns det?
gillar det här!
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP