Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- en bit -


malplacebo

egna villkor innebär egen vilja, ansvar och
självmedicinering.
det klingar så illa med fast inkomst
tillfrisknande
medelmåttig dosering av adrenalin
seratonin
och jag är ju så himla fin
på avstånd
utan glasögon.
i en sjukhussäng, fastspänd i
ännu en respirator, senaste modellen
vi kallar den respektirator för den
ser nästan inte
ut att göra någonting. bara ett litet stöd.
som stödhjul fast med nitar.
du ville väl bara
fylla mitt liv
utan att det skulle brista men det hela
blev ett sådant
malplacebo.




Övriga genrer av Människa
Läst 541 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-09 23:41



Bookmark and Share


  Nanna X
bra berättat, fin koncentration, hög igenkänningsfaktor.
2012-01-22

  lodjuret/seglare VIP
Den här berättar något.
Det känns bra, juste titel också.
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa