Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Det där ordet

Som jag alltid måste lägga till

När jag berättar vad jag ska göra

"Med vem?"

"Ingen, jag gör det ensam"

För det är inte acceptabelt

Ensamvargar existerar inte

För vargen är ett flockdjur

Precis som de flesta däggdjur

Och infanticid är egentligen naturligt

Och altruism existerar inte heller

Egoism är det som funkar

Sug på den du




Fri vers av Nora B
Läst 384 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-10 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nora B
Nora B