Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligga lite

Men om jag bara vill ligga lite då?

Inte mysigt

Inte kela efteråt

Bara ligga lite

Så kan du somna direkt efteråt och sen smyger jag hem

I soluppgången




Fri vers av Nora B
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-01 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nora B
Nora B