Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluta fejka

jag är trött på alla satans knarkare. alla satans horor och negrer. alla jävla de-e-så-fucking-synd-om-mig-så-att-jag-dör-runkare. tror ni för helvete att jag bryr mig? tror ni att jag tycker synd om er, era jävla martyrer? "åh, stackars mig, se vad jag har det jobbigt". "åh, jag blev oskyldigt våldtagen, bububu". get a life, det här ÄR jorden, tellus, världen, whatever, det är hit ni har blivit födda, lev med det era råtthjärnor, vilken jäkla fantasi har ni blivit uppväxt i? här finns regler att följa, lär er hur det fungerar eller dö. inse var ni är. sluta gnälla, väx upp. sluta fejka. only love. get it?




Fri vers av august
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-10 02:38



Bookmark and Share


  august
försökte projicera en yngling som vänt sig bort från världen och söker svart-vitt så som man gör i tonåren. det blir ofta överdrivet, patetiskt, rått och fult - speciellt om man är arg. att gestalta de man avskyr är inte lätt, men tror att det behövs för att försöka förstå. vägen till empati är självupplevd.

och jag kan inte hata finnjävlar, för då skulle jag ju hata mig själv :P
2009-01-17

    papillon
Den text ger mig bilden av den vanartige lille gossen som placerat en stinkbomb under jubilarens stol på femtioårskalaset och nu försiktigt kikar in genom dörren för att avnjuta effekten.
Det skulle vara kul att höra denne starke August (som jag utgår från är en man, möjligen med testosteronöverskott) när han har halsfluss eller nageltrång - min erfarenhet är att dessa, som med sådan kraft uppmanar sin omvärld att ta sig i kragen, har en stor sensitivitet och en låg tröskel för eget, alltid orättvist påkommet, lidande. Men det var omtänksamt av dig att inte skriva niggrer och att inte ta med finnjävlar bland dem som tröttar dig så svårt. ;-))
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

august
august