sömnlöshetsexperimentstext...
alla har vi väl en virvlande
5~åring i oss... full av kärlek
& lust for life...
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlöshetsexperimentstext...
alla har vi väl en virvlande
5~åring i oss... full av kärlek
& lust for life...



Regression i Jagets tjänst ( 5 år igen )





Sängen är en båt mamma!

Pappa.... titta! Sängen är en BÅÅÅT!!

Kom kissarna... båten avgår till Noo jåårkk strax

Alleman i mast!

( kaptenen jag pratar med styrman )

Jag går ner till kajutan ett slag för

några groggar... havet är lugnt

...& rutten är lagd... styr ut på Nordsjön!!

Alleman i mast!!

( kryper in under överkastet )

En kisse kommer som får vara matros

bäkååse wii hävv natthing to loos!!

Is i sikte...... isberg i nordväst siktat!!!...

( skyndar upp till manöverbryggan )

Lejda focken!... Surra lasten extra!!

Ahhhhh.... man överbord!!! ( katten som tröttnade...)

Ahhh... faran över, går ner till min sköna

fru i kajutan... för nu är det lugnt på skutan...

ÅHHH vad häääärligt på böljan den blååå!!! *

Pappa...! Mamma...!! KOM nu då!!!!!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-10 04:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP