Foto av mig" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto av mig


En glimt av paradiset

 

så var det rätt

äntligen blev det som det skulle

energitjuvarna är borta

och det var precis vad som behövdes

 

vilken underbar dag

med fullkomligt charmlöst väder ute

känner jag värmen i mig själv

och jag fylls av min egen ro

 

min älskade och våra minnen

ger styrka ger stadga

jag vet vem jag är

och hur fortsättningen ska bli

 

vet äntligen

och önskar inget mer

fast det är mycket nog

att be om

 

ber om nåden

att få leva så här

precis så här så länge

det är möjligt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-10 17:44



Bookmark and Share


  Sara Boström
så fint formulerat!
2009-01-11

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet min vän.
2009-01-10

  * Ammi *
ja precis, när det är som bäst vill man stanna där .. kanske en glimt av paradiset, jag älskar den där bilden dessutom.
kram
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP