Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Där fingrar smekte, där tunga lekte,

spelar ensamheten nu huvudroll.

Där orden värmde, där kärlek växte,

finns bara inget och noll.

Du gick din väg, utan förklaring,

jag sitter mol allena och bara saknar.

Jag älskade dig på mitt sätt,

är det därför bara jag som om natten vaknar?

I min spegelbild ser jag tomhet och sorg,

tittar på våra foton med minnen jag förstorat.

Jag ber till högre makter om din återkomst,

men jag känner innertst inne att jag förlorat.

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 296 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-10 19:14



Bookmark and Share


  Tobisgrissla
VERKLIGEN VÄRD ATT LÄSA! Huvudet på spiken! Vill säga tack också, du har satt ord på nånting som jag har försökt formulera till ord inne i huvudet ett tag, men inte lyckats med. Varje gång det börjar äta på mig igen så ska jag gå in och läsa din text.
2009-01-14

  friheten
Så smäetsmt, men ändå vacker skriven
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver