Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rullgardin

när jag steg ur bilen

något i mig hände

jag kände

obehaget , isen,

kylan,

kampen inuti

tvingas vara i

min mur den växer

avskyr tillståndet

men men DU

jag säjer till mig nu

tålamod snälla

detta är ingen fälla

HYCKLERI,

AVSKYR,

HJÄLP jag krymper nu

hallååååå !!!!

syns inte jag ????

ingen SER 

hallåååå halllå

näe NÄEEEE

orkar inte, bry

jag vill INTE bli

såsom DU

RULLGARDINEN !!

Ja RULLGARDINEN,

automatiskt

rullades ner

tack en lindrande

skatt nu när

 mitt inre blev

totalt matt

som en mörksvart natt




Övriga genrer av maryann
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-10 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maryann
maryann