www.youtube.com/watch?v=tzpFpexC6Xc
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.youtube.com/watch?v=tzpFpexC6Xc



Shirley Bassey






...that Something...




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-11 00:28



Bookmark and Share


  thyra
Oh, yes it is!
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP