Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pö om på


Länge leve Godheten!!




Svänga i fängelset av blå eld

& det stilla havet förbyts i vrede

Genombrutna väggar förbyts i elstängsel

Sömnen breder ut sej som pest

medan samtidigt sjukdomstillstånd hävs

Vem vinner

kanske det hänger på just ditt val

Ditt val att vara äkta eller mörka

Januari nu...

Är du Kung i ditt eget liv

Tar du kommandot idag

We gonna take a little ride

Lets fly tonight

Mänskor är konstiga när du är konstig

Men fortsätt var sann!

Tunnelbana österut... ända till åland

Finsk sisu

Men vi var konstiga där också

Du famnar mej

Vi är klara med mardrömmarna

10 000 änglar har dött för att få oss befriade

Fjärilarna skriker

Vi tar oss in i det fullbesatta Riksdagen

Skriker i protest... kastar bajs på Moderatjävlarna

Dessa sovande monster som plågar de de redan plågade

John Coltrane manar oss att ta det lugnt

Summertime är här & vi tar oss ut till de yttre skären

I en roddbåt kommer Tage & Hasse & Astrid Lindgren

Såklart vi bjuder dom på grillat & leenden

Vilka anekdoter... de berättar att det är 1970

Det visste ju inte vi vilsna själar

Barack Obama gör ett svanhopp i Östersjön

Putin sitter & huttrar men vi ger honom

Dostojevskijs samlade volym

Då ler han misstroget

Iran har bombat Palestina

så det kriget är över

tillsvidare

kanske lika gott

Vi ringer till Nerikes Allehanda

& berättar av vi kommer att cykla

genom staden nakna insmorda

i svinskit för de fattiga på jorden

Polisen är oss i hälarna... men vi

smiter undan ner för trappor

snabbt ner i källare...

Tji fick dom!

Länge leve Godheten!!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-11 06:19



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Mvg.-
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP