Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums violetta dans





kyssar av violett

rakt in i

urspårat kaos

orgasmer som strålar

ut i allt

du som låter

mej vara ifred

vet när jag

kommer att kalla på dej

& allt blir violett eld

in i frihet

& universums dans




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-11 06:30



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Vackert med dans i violet, som expanderar genom dikten...
2009-01-11

  Dr Jimmy Johansson The 777
Ett färgsprakande alster i kosmisk anda
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP