" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri humorpastisch på Sting "Englishman in New York"...kanske en sannsaga




En Engelsman i Nybro


Han skulle ut på biking
men blir nog nu väl mest re-cycling
torskade på svengelska "any Nybro diking"
fick då en dålig upplevelse av hiking
and that's no jiving
var väl mest en hjärnsläpps cave-in
and that's no lying
för dom han fråga var två ho queens
tillsammans med stans största procentare och lie king
not of his liking
han ville på ståuppklubb på kvällens amateur mic-inn
men i vinter kan nog gubbarna få spel vid sin piking
han blir nog aldrig stans karaoke rai king
that goes without saying (with a sighing)

men, när han fatta vad som hände blev han en thai king
slog sig loss, välkommen till landet, du (o)tursamme viking!

LPWJ 15/03/08
http://lordparzifal.blogspot.com/2008/04/en-engelsman-i-nybro.html




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-11 07:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP