Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innanför utanförskapet


du skaffar en utbildning
och ett välbetalt jobb

en fru
några barn

ett stort hus
med välskött trädgård

helt enkelt
en snygg kostym

det är sant
det blir enklare med åren

man lär sig hantera
utanförskapet

kanske ta motgångar
på ett hedersamt vis

men du kommer aldrig bort
från den där känslan
av ringen runt er båda
och alla som vrålar
slå ner den jäveln





Fri vers av Al Lanzon
Läst 357 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-11 12:17



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Innerst inne är vi den vi är och det kan vara tufft många gånger.
Starkt text.

Eva
2009-01-15

  Blåbäret
med en snygg kostym kan man komma långt utåt sett utan att någon märker utanförskapet...bra skrivet
2009-01-12

  Miss Mod
Det gäller sannerligen att hantera utanförskapet och ändå hålla sig på benen oavsett vad andra skriker, om det går?
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon