Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
honom honom honom honom dilemma sönder livrädd och kaffe.


24/7 (DNA)

vad skulle du göra om
jag berättade om mina händer
mitt i natten
vad skulle du göra med din ångest
om du var som jag
sluta andas för några sekunder
tror inte att jag hänger
med alls i
dina ögon och jag tror
att jag helt försvann i ditt dna
när du andades
slutade jag

det är bara då du inser
och

vidare

min andning sitter i halsen
säger hon och flyttar
ner den steg för steg
medan du bara drar uppåt
min andning byter
långsamt plats med saturnus ringar
och
vad skulle du göra om jag berättade om
mina händer mitt i natten
vart skulle du spy
vilken färg skulle det vara på den
eventuella hinken
eller hur skulle du berätta för mig att
dina byxor blev för trånga varje gång
jag log.




Övriga genrer av andreawolf
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-11 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andreawolf
andreawolf