Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg räckte

 

Du tog ett

steg framåt

ett steg mot framtiden

och världen

 

Ett steg längre

bort från mig

ett steg som

förändrade den jag

en gång var

 

Ett steg som

betydder att du

för alltid är borta




Fri vers av friheten
Läst 1097 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-01-11 14:07



Bookmark and Share


    Den utvalde
exakt det som händer
2009-02-04

  Angeldust
Kram sunny
2009-01-20

    Tea Alex VIP
Åh så sorgligt, att sitta i den ändan. Hm. Jobbigt!!! Och ändå fint att från den sidan se det vackra. Det här tyckte jag om!
2009-01-16

  Suzy med punkterna
Kan bara säga en sak........smärtsamt vackert!
2009-01-16

    Maria Malm
Ett steg mot förändring för bägge.
2009-01-16

  anits VIP
Mycket känslosamt och berörande
2009-01-15

  Miss Mod
När det lilla steget,
blir det totala avskedet.
Tack friheten, för en ömsint skildring
av söndring!!
2009-01-15

  Lotti
svider den här men kan samtidigt känsla av ett underliggande hopp
2009-01-15

  Nasrin
smärtsamt, berörande! och vackert!
2009-01-15

  Lejonhjärtas poesi
Berörande, tung känsla.
2009-01-14

  Maria T
En milstolpe i livet
2009-01-13

  Rosen VIP
Din vän är långt borta, men i dina ord och i din känsla vilar din vän ännu!
fint skrivet!
2009-01-13

  Losnall
So it was and so it will be. Fint skrivet min vän!
2009-01-12

    Miss Bea
Ja, så är det ibland, att när någon tar ett kliv vidare då försvinner något fint som varit. Vemodig tanke men så sant.

/Miss Bea
2009-01-12

    Matilda Eriksson
Jag vet att det inte är någon tröst, men du är inte ensam... jag känner exakt det samma.

En kram från mig! / Matilda
2009-01-11

  Michaela Dutius
Ja....ett enda steg är början bort...
berörande poetat
2009-01-11

  Cosmic Johanna
Starkt uttryck!
2009-01-11

  Sladjana Zubcevic VIP
"en gång var

ett steg som

betydde att du

för alltid är borta"
Smärtsamt vackert!
2009-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Varje resa börjar med ett steg.
2009-01-11

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Smärtsamt
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

friheten
friheten