Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Risk för överdosering

 

skillnaden är påtaglig

så lätt engagerad i allt som hände

precis allt det som fanns i min närhet

 

när minsta nyhet

från världen därute fick igång

det inre 

förde det

med blodomloppet

 

nu

studsar världen tillbaks

till sig själv

utan att stanna hos mig

 

små väl valda stycken

blir kvar

den stora världen

får inte längre plats

 

nu

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-11 18:44



Bookmark and Share


  Njord
Nej det är svårt att få plats med den stora världen när den lilla nära är svår att tas med. Du skriver så fint som vanligt
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP