Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tellus


Det var en dag då solen sken och lyste upp tillvaron för många människor på denna underliga planet. De vilda floderna brusade på som om de vore ilskna men de ville bara leka med sina krafter.

En liten gråsugga låg på rygg och utmanade solen. Den visste att döden endast var en passage till ett nytt liv som gråsugga. Livet och döden var ett och samma för gråsuggan.

Högst upp på toppen av ett träd satt en fågel och sjöng för allt vad rösten kunde uppbringa. Dagen bjöd på så mycket vackert att man lätt kunde tro att allt var frid och fröjd, och då hade denna story varit slut....




Övriga genrer av Agneta VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-11 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agneta VIP