Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitten på januari

Alla är tysta, de är ingen som pratar,
men okej, de är nu de startar.

De känns som jag vänder ut å in på mej själv,
ställer frågor i gåtor innan jag själv fattar eld.

Vi går mot mökrets dal, ondskans sal,
flera tusen pers som är ute efter samma svar.

Jag känner mej inte i nå vidare form,
så jag packar upp en fet bong.

Vad ska man göra när allt känns tufft?,
andas å ta in ny luft.

Varför ser folk på mej som jag är en galning?,
jag fryser lite bara, de är ju mitten på januari.

Året 1986, klockan är 23.20 å vi är nästan framme,
de var korrupta poliser bakom mordet på Olof Palme.

De är borgarna som styr nu,
men vad hände med allt snack om allt som skulle bli så bra nu?..




Fri vers av jobby
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-11 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jobby
jobby