Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stänger in mig

 

bak ögonlocksskydds

fönsterluckor mot världen

stänger jag in mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-12 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP