Foto av mig

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorterar ting efter mamma och hennes systrar

Foto av mig




Det var då

 

gamla foton

så vackra systrarna var

särskilt mamma

 

så roligt de hade jämt

tiden verkade aldrig stå still

för dessa påhittiga tjejer

 

roligast är att se

deras kläder hemmens prylar

och att försöka minnas

 

sedan finns vi

inte längre med

i mostrarnas album




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-12 15:46



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Värme känner jag i din text.

Eva
2009-01-14

  Michaela Dutius
så nära...och så långt ifrån
livet är oss givet som ett lån
2009-01-13

  Eaglemountains VIP
Album väcker minnen, både glada och ibland mindre glada.
För i ett fotoalbum, där står tiden stilla, som det sjungs i sången .....mellan pärmarna är allting som förut .....
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP