Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jävla älskade skithelvete!

Fem meter
är det fysiska avståndet
mellan oss

Och du har en så vacker profil
Och en knäpp lugg
Och en grårandig kofta
Som säkert luktar du.

Och under den.
Dina solbruna armar


Knappt en halv meter
är det fysiska avståndet
mellan oss

Och du har så vackra händer.
De rör sig över tangentbordet och touchpaden
och jag kan inte låta bli att titta
på dem
istället för på skärmen.
där fält fylls i
och rutor kryssas.

och jag tänker
att det fysiska avståndet
mellan oss
inte borde vara där.
och det sociala avståndet mellan oss
inte borde vara så elastiskt.

och sen kommer hon
kram
kindpuss
bästa vänner
och sen kommer de
mer kram
mer kindpuss
och det sociala avståndet mellan oss
är (all of a sudden)
Ljusår.

Fan vad jag hatar dem.
De falska jävla fjortisjävlarna.




Fri vers av Sundström
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-12 18:33



Bookmark and Share


  sara-alice
well put, my friend
2009-01-12

  tatjana
fan vad bra! jag förstår precis hur det känns (det kan göra så jävla ont ibland...) jättebra skrivet, fångar mig.
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Sundström
Sundström