Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jävulskap

hur jävla ont får det göra?
varenda gång jag lämnat henne till hennes far
går jag sönder, bryts av
klarar inte av ensamheten, tomheten efter henne
hur gör alla andra varannan-vecka-mammor?
hur orkar alla?
orkar inte bråken, orkar inte kampen, orkar inte vara stark
och när tar mörkret slut, smärtan?




Fri vers av Lily E.
Läst 351 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-12 21:38



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Starka krafter det där med moderskap och det är inte lätt att skiljas från! Du får verkligen fram känslorna här i orden!!
2009-07-03

    hari lee
Smärtan försvinner
nog aldrig tror jag, den hänger ihop med kärleken
den villkorslösa
inga reträtter är möjliga
2009-01-14

  Michaela Dutius
Den smärtan är svår...det är verkligen som du skriver att brytas sönder...
suveränt beskrivet
2009-01-13

  Svartsilver
svårt... jag vet!
kämpa och försök njuta av att bara vara kvinna de veckor du inte har ditt barn:)
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lily E.