Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En riktig vän??

En vän som lyssnade.

En vän som förstod.

En vän som försvann.

Det var du!




Fri vers av Ellin
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-13 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin