Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min


Luften är så

tung och så tjock

För stora molekyler

för att längre kunna leta sig ut

i mina alveoler

Du är för påträngande

Min lilla vän

Som jag försöker bemästra

Du är så kall

du lämnar mig aldrig




Fri vers av Malla
Läst 350 gånger
Publicerad 2009-01-13 20:39



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Starkt! Tack för att du delar med dig.
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Malla
Malla