Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt innersta rum

Alla pratar om religion,
Alla pratar om sanningen.
Men sanningen är subjektiv,
det står för mig
smärtsamt klart nu.

Ibland är allt som finns kvar
inte något man kan ta på.
Då bränner tomheten plågsamt

mitt innersta rum

där jag förvarar det allra heligaste
du kan inte tala om för mig vad som är sanning
när

det är mina detaljer som gör helheten.




Fri vers av Blåklinten
Läst 594 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-13 21:42



Bookmark and Share


    tapetklister
intressant och bra text! gillar titeln. men ta bort pluraländelsen på slutet i "detaljer" :)
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Blåklinten