Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite kvällsdiktande


Varmt och kallt

Varmt och kallt
om vartannat
Vägen prydd med salt
just när den kallnat

Diket vill inte ha besök
av något hårt i metall
Därför saltar man vid varje krök
vägen när den blivit kall




Fri vers av Jobo
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-14 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jobo
Jobo