Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

järnvägsövergång

varje gång
jag hör klockorna
vid järnvägsövergången
fylls mitt hjärta av lycka
för jag vet
att nu får alla vänta




Fri vers av Pär Mosse
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-14 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pär Mosse