Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smutsig

Smutsigt, allt jag rör vid blir
Smutsigt.
Vågar inte ta i dig
Vågar inte kyssa dig
Är rädd att jag ska förstöra
Ditt liv och krossa dig
Vill inte förlora dig
Utan dig existerar jag aldrig mer




Fri vers av E.Wernram
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-14 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram