Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vågar

Något styrde stegen
någon härlig kraft
och jag behöver inte veta vad
bara att det hände...

Mitt bland alla människor
och vem som sa vad
ja det vet du att jag blandade ihop
Men vad jag vet
och vet säkert
är att där stod du

Som att bara du var där

Du var den enda
med en utstrålning
en magnet
som jag drogs till

Jag tror att jag redan då fastnade
sögs in i dig

Fast jag var på min vakt
skyddade mig
och min mur
ville inte släppa in dig helt
Vågade inte

Men din närhet
ditt jag
gör mig lugn
gör mig beroende
av mera dig

Ditt jag gör att solen skiner
och jag vaknar varje dag
och strålar

och vågar






Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 377 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-14 17:52



Bookmark and Share


  Shamandalie
Och här väntade jag mig "och lilla Martina gav mig de stora orden som bland många andra hjälpte mig att flytta mig lite ut från min bubbla"

Hahha, näh, jag skojja inte! Tycker du är grym Morsan.:)
2009-01-17

  Trädflickan
Låter härligt.
2009-01-15

  Annette Andersson
Strålande underbart, härligt!
2009-01-14

  aol
underbart
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen